Jaunumi
2015. gada 3. decembris 14:42

Zvēru un putnu pazinējs Ingmārs Līdaka Līvānu novada Centrālajā bibliotēkā



2016.gada 6.janvārī plkst13.30 Līvānu novada Centrālās bibliotēkas Straumes zālē viesosies grāmatas “Zoodārzs manā pagalmā” autors Ingmārs Līdaka.

Ingmārs Līdaka atpazīstamību sabiedrībā izpelnījies kā Rīgas Zooloìiskā dārza sabiedrisko attiecību speciālists, dažādu sižetu, raidījumu un filmu par dabu autors un vadītājs.

Grāmata “Zoodārzs manā pagalmā” ir zinoša, vērīga, dabu mīloša cilvēka stāsts, ko noteikti ir vērts noklausīties un grāmatu izlasīt!

Grāmatā aprakstīti dzīvnieki un putni, kas sastopami vienkāršā lauku mājā, mežmalā vai pilsētas parkā, klāt pievienotas skaistas, krāsainas fotogrāfijas no autora personīgā arhīva. Pastāstīta Līdakas kunga pieredze par zvēru un putnu uzvedību, vairošanos, barošanos, jo viņš jau no bērnības pētījis teju katru sastapto èetrkājaini vai lidoni. Tiek sniegti arī padomi, ko lasītājam darīt, lai dzīvniekam palīdzētu, vai kā mierīgā ceļā tikt vaļā no nevēlamas klātbūtnes.

Aicinām visus dzīvās dabas zinātājus un nezinātājus uz tikšanos ar Ingmāru Līdaku, lai vairāk uzzinātu par saviem mazajiem brāļiem un viņu dzīvi!

Informāciju sagatavoja:
Dzidra Kalvāne
LNCB Pieaugušo literatūras nodaļas vadītāja